Naša svadba
«‹123456›»
Dobrý svadobný starejší pre okres Prievidza ?!
-
lucka
| 27.07.2009 13:18 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokmy sme mali Igora Súchého z Handlovej. Je to mladý chalan, vôbec neľutujem, že sme si vybrali jeho - bola to trefa do čierneho. Vážne vedela urobiť náladičku - perfektný
-
IvanaMec
| 08.11.2009 19:41 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokak chce niekto starejsieho ktory je uplne prirodzeny a celkovo zapadne k svadobcanom, urobi super program, odobierku, privitanie a odcepcenie tak je to jednoznacne Lacko Mikus z Cigla. Na nic sa nehra je prirodzeny a nevedie tie strasne nudne monology ako vacsina starejsich. Mi sme boli s nasim vyberom maximalne spokojny.
-
Nika80
| 19.11.2009 16:16 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokJa tiež odporúčam Laca Mikuša. Bol super, hneď na začiatku sme mu povedali, že nechceme žiadne trápne hry a pokiaľ sa budú ľudia baviť, tak nech tu zábavu neprerušuje. Na svadbe sa bavil spolu s našou rodinou ako keby k nám patril. Myslím si, že všetci sme si ho obľúbili

-
mischelin
| 10.12.2009 15:23 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokIgor Suchý- jednoznačne

-
tarinka
| 02.05.2010 22:27 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte dievčence,chcem sa Vas spytat,ci nepoznate dobreho starejsieho,ktory vie baviat aj starsich svadobcanov,skratka pana,ktory nerobi zabavu len formou sutazi a pod. aktivit,ale bavi aj spevom a vtipmi?Jedneho sme mali rezervovaneho,zial nemoze prist

-
jami1
| 03.05.2010 06:02 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahoj tarinka,
poznám takého, je to pán Pavol Oršula z Novák, je to vysmiaty pán,zabaví aj Vás mladších aj tých starších, má aj harmoniku a spieva. V prípade záujmu pošlem kontakt na IP. Pozreli sme si dvd-čko z jednej svadby a nám sa páčil. Robieva aj hudbu, ale je to na Tebe,či bude robiť len starejšieho alebo oboje. -
mario
| 05.05.2010 09:14 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevoktarinka - tvoj popis starejšieho mi najviac sedí na pána Laca Juríka z Dolných Vesteníc.
-
Ľudka
| 05.05.2010 11:26 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokZdravim vsetkych,
citam, ze je tu vela tipov na starejsich. Kedze nam ten nas "vybuchol", hladame nahradu na termin 2.10.2010.
Mozem poprosit o nejake kontakty cez IP? Budem vam velmi vdacna.
Pekny den!
Ludmila -
tarinka
| 05.05.2010 15:29 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokdakujem mario,pana Jurika som mala rezervovaneho,strasne sa mi pacil a strasne velmi som sa na neho tesila,zial nemoze prist.Kedze mame svadbu v septembri,ked je vela svadieb,nepodarilo sa nam zohnat nahradu.Nastastie nam to spravi zenichov stryko,tak sme zachraneni

-
evolyn
| 06.05.2010 23:16 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokLudka do IP ti posielam kontakt na starejsieho Rasta Hodousa,skus sa aj jeho opytat ci nahodou nie je volny.
-
chica novia
| 26.05.2010 09:25 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte nevesticky.Potrebovala by som kontakt na dobreho starejsieho,neviete o nejakom

-
miruška331
| 03.06.2010 19:44 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahojte,prosím pošlite mi kontakty na niakých starejších.

-
atinaaa
| 15.06.2010 14:20 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahoj dievcata nevesty, hladam starejsieho ktory hovori plynule po anglicky a je schopny 'skakat' z anglictiny do slovenciny.poznate niekoho?svadbu chystame buduci rok v juny v bojniciach.tinka
-
Peťa
| 07.07.2010 00:49 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevok@atinaa,
možno by si to mohla vyriešíť starejším a tlmočníkom, pretože nájsť dobrého starejšieho je problém a nájsť dobrého starejšieho, ktorý vie navyše aj anglicky to už ani nehovorím, ale ak by niekto takého poznal, pošlite kontakt do IP aj mne
Na agentúru, ktorá to rieši tlmočníkom kontakt mám a majú super starejších, videla som videá na ich stránke. -
Adina
| 30.07.2010 14:53 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte baby...neviete kolko berie starejsi za noc???Viem, ze je to individualne ale aspon tak priblizne.Ja som pisala panovi Igorovi Suchemu ale doteraz sa mi vobec neozval,tak neviem

-
Barborka
| 02.08.2010 14:09 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Adi,
my sme mali sice uvadzacku a DJ v kope, ale pytali si 400 eur, takze tak 200 asi za kazdeho? No a plus v tom bolo osvetlenie saly. -
zuzana84
| 03.08.2010 20:28 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAdina, Suchy berie tusim 200 za noc, ja som ho moc chcela, budeme mat svadbu 9.10.2010 ale je obsadeny uz ... vsetci starejsi, ktorym som volala, mi povedali ze beru 200 inak ...
-
ilexis
| 04.10.2010 10:46 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahojte baby...mohli by ste mi prosim poslat nejake tipy na dobrych starejsich, resp. ak mate aj kontakt na nich..z okolia PD..mala som jedneho, no ten vsak nemal volny termin..poprosila by som o pomoc..dakujem

-
Barborka
| 05.10.2010 07:53 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Ilexis, Jami ze mala nejakeho super, tak sa skus popytat jej.
-
matuska0707
| 05.10.2010 19:27 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte, my sme mali Roba Krchnika, je z Rybian a je to najlepsi starejsi akeho som videla na svadbe....
-
Lusika82
| 08.10.2010 13:46 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte,baby urcite si neberte Borisa Bošiaka z Handlovej. My sme ho mali a dokopy nic na svadbe neurobil. Ziadnu zabavu. Mali sme dohodnute co urobi a nic z toho nespravil. Iba zhrabol peniaze a o 0:40 zmizol.
-
jami1
| 08.10.2010 20:40 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokFúha, no tak to je sila, o 0:40 ? Náš odišiel o 05.00h ráno, aj to sa nám zdalo skoro

-
petka0707
| 14.10.2010 12:36 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte dievcata,tak ja sa len pripajam a sklanam len samu chvalu na Robka Krchnika,my ho budeme mat na nasej svadbe a robi starejsieho+dj v jednom
pochadza z Rybian od Banoviec nad Bebravou -
misel
| 14.10.2010 20:57 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevoksom zufala....nez pozeram ako pozeram ziadny ma nedokaze zaujat. mala som jedneho super vybrateho ale ten prave v den nasej svadby nemoze
zasa o robotu naviac ... -
mirkaM
| 15.10.2010 08:15 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokatinaa,
my mame tiez zmesianu svadbu a nielen 2-jazycnu, tak sme starejsieho "vyradili", berieme DJ ktory vie ze starejsi nebude a bude robit sam vstupy do hudby. No mame aj tzv. Master of Wedding Ceremony, je to nasa kamoska co nas zoznamila a bude robit taku chrbtovu kost nasej svadby - a bude aj prekladat tie zakladne veci. Na preklady prihovorov od otcov, od Best Man a Maid of Honour vyclenime zvlast ludi. Ja som uz na par zmiesanych svadbach bola, prekladala vela veci a poviem Ti je to fuska! Musis mat par ludi ktorych zorganizujes na kazdu ulohu. Hlavne preklady prihovorov- anglicky humor sa tazko preklada, tak urcite sa musi ten co robi prihovor a ten co bude tlmocit strenut pred svadbou, a prejst cely prihovor, aby aj prekladany prihovor bol ako original. Tito ludia pridaju k svadbe viacej ako starejsi.
Neviem ci aj anglicky hovoriaci starejsi zvladne nas slovensky humor do anlgictiny
! Asi treba vytvorit novy job - starejsi pre zmiesane svadby! -
1zanett
| 13.03.2012 12:22 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahojte.ak mate niekto kontakty na starejšiho prosim napište mi.dakujem
-
Mishelka9
| 04.04.2012 18:07 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte nevestičky, nevedeli by ste mi poslať kontakt na nejakého dobrého starejšieho, keďže 2 moji vytipovaný (Hodouš, Suchý)sú práve na náš dátum obsadený (týždeň pred aj po nič)tak som nešťastná trošku
Ďakujem -
Rabbit
| 06.04.2012 08:15 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj je mi luto ale nemam kontakt na p.Mikusa z Cigla ale v tejto teme sa o nom rozprava, tak skus nejakej neveste napisat.
http://www.svadbaprievidza.sk/forum/nevesty/1-100143/nasa-svadba/starejsi-p--mikus/?backpage=1
bol som snim na svadbe a bol dobry!! -
Silvia295
| 11.04.2012 07:15 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj,kontakt som ti poslala do IP
-
rybicka
| 14.04.2012 10:56 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokprosim vas nemate nahodou kontakt na nejakych starejsich?nam nas pisal ze nemoze a ja uz nepoznam nikoho ineho..dakujem..
-
matrishka
| 17.04.2012 19:03 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokProsím Vás,mohli by ste mi napísať tel.čísla na tých starejších?!Mikuš,Oršula,Jurík!Ďakujem
-
bojnicanka
| 15.05.2012 20:04 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte, chcem Vas poprosit o telefonicke alebo mailove kontakty na starejsich. Dakujem velmi pekne.
«‹123456›»