Naša svadba
«‹123456›»
Catering Prievidza, Bojnice a okolie.
-
vanda
| 14.01.2010 23:04 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokRadka firmu JOSIP nepoznám, ale počula som, že v okrese je na catering najlepší COMPLETE PARTY SERVICE, osobnú skúsenosť však nemám. Púšť je na svadbu ideálne miesto, ani by som sa na tvojom mieste nerozmýšlala, aj baby tu už o nej kdesi píšu a velmi si ju pochvalujú.
-
radka
| 15.01.2010 18:39 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahoj vandi
S priateľom sme sa rozhodovali či si svadbu dáme na púšť , alebo do kultúrneho domu,keďže budeme mať okolo 120 hostí.Mam aj cennovú ponuku od complet party servisu ,ale dali mi ju skoro 2krát tak drahú ako tento partyservis.Preto sa pýtam na nevesty či nemajú s nimu skúsenosť lebo zatial čo som sa ja pýtala tak bola všade spokojnosť.
-
IvanaMec
| 26.01.2010 16:28 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte,
ja osobne som mala na svadbe catering Korec /Pani Bernathova/ jednoznacne perfektny, poradili, zariadili, vyzdobu saly nam urobili,obsluha dobra, jedlo super pri 100 ludoch sa nenasiel ani jeden ktoremu by nechutilo. Mali sme menu a potom svedske stoly....... vrelo odporucam. A cenovo su tiez dobry. Sidlia na zabniku jedalen Sv.Florian. Nebudete banovat.
-
radka
| 27.01.2010 21:37 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Ivka tak skusila som si dat spravit ponuku aj od tejto firmy ale catering josip je lacnejsi
-
lucia
| 27.01.2010 22:47 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokCatering Korec mozem iba odporucit. Zazila som ich priamo v ich priestoroch na zabniku za potravinami. Vyborne jedlo, obsluha a pristup. Po precitani tejto diskusie poradim jedno, kym si niekoho na catering vyberiete, dajte si urobit cenove ponuky kazdemu kto ho robi a nedajte na ohovaracske reci, ze kto je lacnejsi. Niekedy sa oplati si nieco aj priplatit a ist do istoty, ako si potom spytovat svedomie. Tak ako IvanaMec aj ja odporucam Catering Korec.
-
veronik85
| 05.05.2010 11:57 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokNo ja ak sa môžem pridať k tejto téme, môžem z vlastnej skusenosti vrelo, vrelo odporučiť caterig Korec, ktorí su super. aj jedlo aj výzdoba prosto všetko. Ale naopak firma Josip strašne sklamala. Ludia hladný na svadbe male porcie ale chutné. Na plese sa balli isť zobrat aj zo švedskych stolov lebo bolo toho malo a brali si len malinke porcie a o pol noci nebolo už čo jesť. TAku mam ja skusenosť osobnu. Ale to bolo v začiatkoch takže sa možno už zbadali. Ale vravím jedlo chutne.Preto nie všetko najlacnejšie je aj kvalitne a chutne.
-
peranka
| 05.05.2010 16:50 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokja som tiez pocula o Complete party service,nuz baby jednoducho v dnesnej dobe sa za kvalitu proste plati..a radsej mat nieco kvalitne a dobre ako potom lutovat..takze ja odporucam tuto firmu

-
mobart
| 09.02.2012 17:19 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte, mam pocit, ze diskusia nam tu nejak zamrzla
Ma este niekto skusenosti s cateringom Josip alebo s inym? Momentalne ma tato tema velmi zaujima.
«‹123456›»