Naša svadba
«‹123456›»
kroj
-
vanda
| 15.07.2010 11:11 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokKroje požičiavajú súbory, ktoré robia začepčenia. Neviem ale či ich požičiavajú aj iným ako svojím klientom. V každej dedine je nejaký súbor a tam by som začala, dohodnúť sa s nimi dá myslím.
-
misel
| 22.07.2010 22:46 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokjeee aj ja mam svadbu v septembry 2011
aj mate stanoveny konkretny datum?? -
majusig
| 29.07.2010 09:49 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj misel .... no hej mame 17. september a ty kedy?? uz aj nieco zhanas??? lebo ja sa tak pomalicky snazim, ale pripada mi to daleko

-
Peter8
| 20.11.2010 21:44 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokV prípade že by išlo o bratislavský kraj, mohol by som Vám kroj požičať
-
Wendusa
| 24.11.2010 19:51 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokahojte.....
aj my mame svadbu v septembri. presne 3.9.2011.
A tiez sa mi to zda dost daleko
S tym krojom....skus este v dome kultury v PD - viem, ze poziciavaju rozne kostymy, skus sa opytat aj na krok, minimalne budu vediet poradit
-
fskvetnica
| 20.02.2011 21:31 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Wendusa píšem v mene FS Kvetnica. Venujeme sa profesionálnej prezentácii ľudových tradícií na kultúrnych a plesových podujatiach ako i obohateniu svadobného dňa starodávnymi zvyklosťami spojených s čepčením nevesty.Ak by ste mali záujem môžte si o nás prečítať na našom webe fskvetnica.tym.sk prostrednictvom ktorej nás môžte aj kontaktovať.Radi obohatíme vašu svadbu niečim tradičným.
-
fskvetnica
| 20.02.2011 21:32 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokSamozrejme aj ostatné nevesty Majusig, Misel budeme radi ked sa ozvete

-
Terka
| 12.03.2011 20:47 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokWow, vydavat sa v kroji, resp. si ho obliect o polnoci...Moja sesternica sa vydavala v kroji, pravom svadobnom kroji, presne v tom, aky bol aj v rozpravke Perinbaba a bolo to nadherne. Ale viem, ze to nebolo lahke, dostat sa k nemu. napokon sa jej to podarilo, pretoze tancovala v subore a prostrednictvom kontaktov sa jej to podarilo. Drzim palce.
-
theresa
| 03.05.2011 12:21 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokOkrem súborov - v Prešove pod hotelom Šariš je firma CIPISEK - oni zapožičiavajú komplet kroje,veľký výber aj veľkosti - odporúčam.
«‹123456›»