Naša svadba
«‹123456›»
evolution dance
-
adka
| 28.07.2010 16:58 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj jami my sme mali a velmi sa nam to osvecilo,ludia boli prekvapeny lebo sme zacali uplnym sladakom a nikto to necakal.Poviem ti pravdu ze mne sa do toho moc nechcelo lebo sme si aj hudbu robili sami a bola s tym strasna piplacka a nacvicovali sme to v piatok den pred svadbou o deviatej vecer na stanici,tam sme cakali svedka z brna a bohuzial sme nato nemali vobec cas ale zato sme priblizne vedeli ze ako co budeme na co tancovat a potom ked sme uz tancovali bolo uplne jedno ci to mate uplne presne nacvicene ludia skor boli ohromeny ze sme take nieco vymysleli a dali si vobec tu robotu zatancovat aj takych par ubohych krokov

-
jami1
| 28.07.2010 20:28 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Adka,
tak som rada, že to niekto tiež skúšal..aj my to chceme skúsiť
No aj hudbu už mám, normálne som pyšná na seba, sama som to sťahovala z youtube, strihala, zoraďovala a tak a je z toho 6 min hudby
Uvidím, či sa nám to podarí aj nacvicit.. má to byť prekvapko, tak dúfam, že vyjde
-
Barborka
| 29.07.2010 08:09 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhojte, ale urcite to vyjde.. chcem potom vidiet to DVD

Kto vam robi kameramana, aby to spravne zachytil? -
majusig
| 29.07.2010 09:55 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokno aj my chystame ..... ale ani si to neviem predstavit - nemate z toho stres???
-
adka
| 29.07.2010 10:01 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokNas zaberali dvaja kameramani,jeden mal kameru na stojane a druhy bol blizko nas,on a dj jediny vedeli co bude cize secko nachystali...nemusite sa toho vobec bat...
my sme to az take dlhe nemali myslim ze zo 4 minutky boli ale mne to uplne stacilo v tych satach sa mi nedali stvarat ake kreacie 
-
jami1
| 29.07.2010 20:40 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokČauko majusig
Ja si to tiež ešte neviem predstaviť, budeme to skúšať takmer na poslednú chvíľu
Kameramanovi s fotografom to určite povieme dopredu.
Uf tak držte palce, držím aj ja
-
Adina
| 30.07.2010 14:49 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj baby..aj mna to napadlo,ze by to bolo fajne a ked som to ukazala priatelovi tak bol z toho nadseny a teraz kope on mna do toho.Ale mam z toho trosku strach...co ak to bude trapas???A hlavne som hladala na youtube a nenasla som tam ziadnu taku zostrihanu piesen...ako ste si to sami zostrihavali?Ja s tym nemam skusenosti...Rada by som to vyskusala a keby to bolo dobre tak by sme si to dali aj naostro na svadbe

-
jami1
| 10.08.2010 07:31 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Adina,
prepáč, dlhšie som tu nebola.
S tým zoznamom piesní to nie je až také jednoduché, treba sa trochu potrápiť. Nájdeš si piesne ako elvisa, nejaký twist, jacksona, nejakú sladkú chlapčenskú kapelu a až po súčasnosť..Musíš si to zostaviť sama.. Mne pomohol ocino, potrebuješ niekoho, kto je zbehlý v práci s počítačom, mne musel najprv vysvetliť, čo kde mám robiť. Potrebovali sme k tomu program: Youtube Downloader - na stiahnutie pesničky a potom sa to robilo všetko cez Nero Start Smart.
No neviem, či som ti pomohla, ale za pokus to stojí..
-
majusig
| 10.08.2010 09:10 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj jami1
kedy mate svadbu??? Moj drahy vymysla, ze by to malo byt naopak nieco uplne ine - skor slovenske a dobre reske
co ja si neviem predstavit v tych satach - no bude to sranda a co mate vy? 
-
jami1
| 11.08.2010 17:16 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Majusig,
no evolution dance mám síce na cd-čku hotové, ale nemáme ešte choreografiu, časovo sme to zatiaľ nestihli, svadba je 04.septembra, vyzerá to tak, že nám na to ostane čas až týždeň pred svadbou, keďže bude nastávajúci teraz ešte 2 týždne v Čechách...tak uvidíme, či z toho niečo bude, alebo dáme len klasický slaďák a hotovo. -
majusig
| 12.08.2010 13:45 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokJami1
neboj nic, ja si myslim, ze ked vam na to ostane hodinka, tak to urcite nejako zmaknete .... aj ked teraz sa mi to hovori, ale ked to budeme my chystat tak neviem neviem
. Drzim Vam palceky -
jami1
| 12.08.2010 15:58 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokĎakujem - podobne..
Kedy máte svadbu? -
majusig
| 12.08.2010 22:13 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokta pobavim o rok
17.09.2011 - sialene daleko
a ako zvladas pripravy?? -
jami1
| 13.08.2010 14:16 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokWaw, tak to máš ešte kopec času
No zvládam celkom ok, už som trochu nervózna, blíži sa to.. Všetko je zajednané, už aj kytica,pierka, zákusky sú dohodnuté - dnes som bola u kozmetičky na čistenie, na posledný týžden mám ešte skúšku účesu, obočko a nechty - no dúfam, že to všetko stihnem a zvládnem
Na budúcu sobotu mám poslednú skúšku šiat, tam už vyberiem všetko - všetky doplnky, tak hádam zo mňa niečo bude
-
majusig
| 16.08.2010 16:02 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokjami1 - super drzim Ti palceky, nech to vsetko vyjde tak ako si zelas - ja si to neviem predstavit
ale musi to byt uzasny pocit - potom daj vediet, ako si si to uzila
no a co s tym vasim evolution dance, ako ste pokrocili s tym? -
jami1
| 16.08.2010 16:47 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj majusig, no dúfam, že mi salón Milady neodplavilo, vraj bola pod vodou aj blízka základná škola..veď tento týždeň to zistím..
S evolution zatiaľ nepokračujeme nijako, ako som písala, až posledný týždeň pred sobášom je šanca to nacvičiť, lebo ženích je v Čechách..
-
majusig
| 17.08.2010 15:56 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokjami1 - no ako je to s tym tvojim salonom - este existuje ??
S tym pockom je to zartovne - dufam,ze sa ti to ukludni na svadbu - ale ak sa teraz vyblazni, potom by si mala mat uz pokoj - tak budem verit s tebou
-
jami1
| 17.08.2010 20:41 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokMajusig - ešte neviem, ale zajtra sa dozviem.. hádam mi neodplavilo šaty..
Aj ja dúfam, že teraz sa vyprší a potom bude pekné babie leto
-
jami1
| 18.08.2010 18:32 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokSalónu Milady sa nič nestalo - ani mojim šatám - teším sa

-
Barborka
| 19.08.2010 07:28 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokTak super

-
majusig
| 25.08.2010 14:39 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokjami dlho som tu nebola - ale som rada, ze je vsetko ok, citala som, ze uz si absolvovala poslednu skusku siat - tak ti len drzim palceky - budes uzasna nevesta a ako ti pise barboarka - hlavne si to nezabudni uzit - lebo to ma byt vas den a ostatni tam maju byt len ako podpora pre vas .....
-
jami1
| 25.08.2010 20:51 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj majusig,
naozaj veľmi pekne ďakujem za podporu
Kráti sa to - kráti...ale teším sa... určite to bude super
«‹123456›»