Naša svadba
«‹123456›»
Sťažnosti na dodávateľov služieb
-
jami1
| 10.08.2010 07:26 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Ľudka,
tak to naozaj vyvaľujem oči, čo si ten dotyčný o sebe myslí? Jednanie na úrovni domorodca..presne vtedy sa ukáže charakter tej osoby, keď odmietneš jeho ponuku. Seriózna firma by sa k takémuto jednaniu a urážaniu klienta nikdy neznížila..
Nič si z toho nerob, takí ľudia sú a budú vždy... -
majusig
| 10.08.2010 09:14 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Ľudka
tak to je strasne - dufam, ze uz sa s takym debilom nestretnes - mne sa ani nechce verit, ze ten clovek ma vlastnu zivnost
take spravanie....!!??
Drzim Ti palceky na svadbe, nech ti to vyjde - a co najskor zabudni na toho debila
-
Ľudka
| 17.08.2010 13:58 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj dievcence,
dakujem za podporu, este jeden prispevok od pana:
"Nie ste natoľko inteligentná, aby ste vnímali všeobecný rozhľad o nákladoch, príjmoch a výdajoch v podnikateľskej sfére.
Tipoval by som Vás na učiteľku (základnej školy), ale príjemne sa mi s Vami písalo, nakoľko spoznávam rôzne druhy charakterov ľudí."
Nuz co, dufam, ze sa mu bude len darit ....
-
majusig
| 17.08.2010 15:52 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokJe to mozne .... ??!!
Ľudka - ako ja vobec nemam na neho slov .... prosim ta co najskor si ho vymaz z pamate - alebo on vazne nie je normalny - ale vies co.... uz ako "ucitelka" - (cize osoba zodpovedna za vychovu ludi
) by si mu mala doporucit kurz slusneho spravania s dodatkom, ze tato investicia sa urcite odzrkadli aj na prosperite jeho firmy 
-
Barborka
| 18.08.2010 07:36 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoje, citam vase prispevky uz dlho, ale toto je uz moc. Nemam na to slov. Ako si moze niekto, kto pracuje pre ludi a v podstate je na nich odkazany, takto pustit pusu na spacir? Ludka, mozes mi, prosim Ta, poslat do IP nazov tej firmy. Rada by som vedela, o koho sa jedna.
-
habdula
| 19.01.2011 12:56 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAk môžem aj ja niečo pridať k danej spoločnosti a konkrétne k spomínanému pánovi. Ja s ním mám veľmi dobrú skúsenosť a prekvapuje ma, čo sa tu píše. Poznám viacero ľudí, ktorí využili služby danej spoločnosti a boli nadmieru spokojní a nielen, čo sa komunikácie týka, ale tiež profesionality, presnosti atď. Tento príspevok ma veľmi zaskočil, lebo som naozaj zatiaľ mala len veľmi dobré skúsenosti.
-
Denisa
| 19.01.2011 17:29 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokNo veru musím sa aj ja pridať...lebo tá pani, ktorá sem takýto príspevok dala, sa môže hanbiť skôr sama za seba...Prosím Vás prečítajte si to poriadne a skutočne sa nad tým zamyslite, veď Vám to úplne presne napísal...chcete byť nooobl za lacno a kde žijete preboha...nezabúdajte, že ste už v 21.storočí, keď chcete veľa muziky za málo peňazí, tak hľadajte inde a neklaďte si Vy podmienky...aj keď prídete do Tesca na nákup, tak sa pýtate, či sa s tým Vašim nákupom zmestíte do tej, či onej ceny...je to hanba len Vaša...a zvyšných dám mi je tiež veľmi ľúto, že na základe takých ... dokážu napísať o človeku impertinentné slová a vyjadrovať sa o niečom, čomu sami nerozumejú...súhlasím s tým pánom, lebo v skutočnosti Vás asi naozaj vystihol... "učiteľka"
Rada by som videla tie emaily, čo ste mu Vy napísala, keď na Vás tak spustil, ale určite právom na jeho strane a jeho firmy...
-
prepravca
| 20.02.2011 11:35 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokDobrý deň.
Považujem za dôležité a nutné reagovať na jednostrannú za to vysoko detinskú reakciu istej,,pani Ľudmily,,.
Pre ilustráciu a hlavne OBJEKTIVITU treba uviesť fakty nie len z jednej strany,ale i z druhej,aby konečný efekt nevyznel tak lacno a skreslene.Nakoľko ,,milá,, už teraz pani ĽUDMIlKA zabudla vsunúť emailový dialóg svoj.Je úplne samozrejmé a prirodzené až na výnimky v osobe pani ĽUDMILY že ceny v podobe služby si zadáva sám živnostník/spoločnosť.Od milej pani sme dostali akože požiadavku/otázku v podobe služby za svadobnú prepravu,kde ,,milá pani,, si vynašla svoju okulahodiacu sumu hneď v prvom emali že či sa zmestí...obratom sme jej veľmi podrobne a slušne po hodinovej kalkulácii poslali zľavenú cenovú ponuku oproti pevnej stránkovej sume s dovetkom že jej stanovenú sumu nemožno akceptovať.Na toto milá pani podráždene až detinsky reágovala evidentne v domnení víťazného gesta a stoj čo stoj posledného slova v podobe typu ,,už som našla a až z Bratislavy a zatoľko a také auto...Prirodzene nastala konfrontácia.Od danej chvíle dotýčná používala vyhrážanie typu ,,dám vás tam a onam,vaše emaily,vas pravopis sa bude dobre čitať na svad.portáloch atd.,,Skutočne zlostná/primitívna reakcia na jej nevedomomsť a hlavne na to že sa ,,nezmestila do jej stanovenej sumy??!!,,..Neľutujem ani jeden email poslaný dotyčnej,ani jedno slovo.Za všetkým si stojím,aj potvrdzujem úryvky ktoré zadala(chýbajú ovšem jej).Pretože nie len klient može takmer všetko - použiť,prifarbiť,zneužiť ale aj firma alebo zastupujúca osoba spoločnosti ma právo sa rozprávať presne tak ako CHCE sám klient.!!
ps: nikdy neviete koho veziete
«‹123456›»