Naša svadba
«‹123456›»
Kameraman Potočník Jozef
-
Rabbit
| 01.11.2011 23:40 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokVeronika266 nic som nepocul o tomto kameramanovi ale chcem ta upozornit na jednu vec. Nebudes mat 100% video ani fotky. Proste jeden clovek nedokaze na plny plyn kamerovat svadbu a zaroven robit fotky. Kameraman ma dost prace so svojou kamerou a nieto este s fotakom (vlastna skusenost). Skus si radsej priplatit a objednat si 2 osoby kameraman a fotograf.
-
lucia
| 02.11.2011 10:14 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokSuhlasim s Rabittom. Neda sa sediet na dvoch stolickach. Jeden clovek podla mna dokaze urobit dobre iba jedno alebo to druhe. Zatial som nevidela od toho pana ziadne video, ale nasla som tu jeden album ktory pan Potocnik fotil http://www.svadbaprievidza.sk/fotoalbum/svadobny/204/lucia-judakova-a-marian-paver/?backpage=7
-
lina471
| 13.12.2011 23:27 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokVeronika266,ak ti môžem odporučiť,nedaj sa odradiť od p.Potočnika.Robi naaadherne videa aj fota.Stíha to a fajn.Ked neveríš pozri si fota na facebooku na mene.olga obzutova.je to rok a pol a fotil ju pan Potočnik,byva v necpaloch.Aj kameroval.Je šIKOVNY A STíHAL perfektne.Aj sme sa na nom nasmiali.Posud sama a nedavaj na reči.Akurat mal jednu chybu,ze sme museli za nim stale behať,lebo nikdy nebol doma a zariadovala to jeho žena.Tiež sme mali zmiešané pocity,ako to dopadne,ked sme ho ani raz nevideli len na svaDBE.A SUPER-Na jednotku s hviezdičkou .BolA som spokojna aj mlady.Ak sa mi sem podari hodit neake fota,co sa mi pacia,nech posudia aj tí,čo okritizuju.
-
eva290
| 03.01.2012 09:05 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokUplne suhlasim s Lina471... zazila som ho na dvoch svadbach... a budeme ho mat aj my...

-
superman
| 03.01.2012 10:01 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokJa zase suhlasim s rabitom a luciou........nebudem sa vyjadrovat k fotkam na ktore prilozila odkaz lucia lebo akakolvek opravnena kritika sa aj tak dotkne iba nevesty a ten komu to bude urcene nepochopi tak ako uz davno nepochopil ze fotenie mu nejde. Tak ako on vam to nafoti ktokolvek z rodiny a mozno aj lepsie a to sa na mna neurazte. Pre tie nevesty ktore si myslia ze jeden clovek dokaze naraz kamerovat aj fotit mam iba jednu otazku a budem rad ked si na nu polozite odpoved same a trebars mi aj semok odpovedzte. Ked pride klucovy moment ako navliekanie obruciek alebo novomanzelsky bozk co urobi ten clovek odfoti alebo nakameruje? Lebo oboje sa v jeden moment neda kedze profi kamera je dost tazka na jednej ruke sa neudrzi a to iste plati aj profi fotaku. Comu date pri takomto systeme prednost fotke alebo videu lebo oboje vam jeden clovek ani pri velkej snahe nedokaze urobit. Toto dokazu iba amateri ktory maju v jednej ruke kameru vo velkosti telefonu a v druhej fotak tiez vo velkosti telefonu a za takychto ludi nevyhadzjte ani euro bo je to skoda penazi. To radsej fakt poproste kamosov a budete mat to iste a zadarmo. Nechcel som nikoho urazit toboz toho pana. Mozno je dobry kameraman nevidel som neviem ak daco od neho mate dajte odkaz.
-
eva290
| 03.01.2012 10:46 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevoksuperman: Mas pravdu, co ide o fotenie, ze v kostole sa neda naraz fotit a kamerovat, on aj na to upozornuje... on je kameraman a fotenie je len taky doplnok, neni tam ziadna podmienka, ze aj fotenie musi byt od neho... je na kazdom, ci chce umelecke fotky, alebo len taku klasiku... ale ako kameraman je velmi dobry
mala som moznost vidiet viac videi od neho... samozrejme kazde ine, vdaka ludom lebo zalezi aj na ludoch ako sa bavia... inak o kvalite jeho prace som sa stretla len so samou chvalou... 
«‹123456›»