Naša svadba
«‹123456›»
kvetinarstvo na zabniku
-
evolyn
| 15.02.2012 21:23 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAk myslis kvetinarstvo Pohoda,tak urcite neobanujes.Vzdy som tam bola so vsetkym spokojna.
-
jami1
| 15.03.2012 21:37 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokJa sa pripájam - úžasné kvetinárstvo, veľmi milá pani majiteľka, ja som si tam objednávala svoju kyticu a aj výzdobu na auto a dokonca mi ju doniesli až domov, určite doporučujem..
-
Gabina
| 16.03.2012 13:00 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokKamaratka si tam zajednavala svadobnu kyticu a kytice pre mamy na zaklade dobrych referencii.Bohuzial vsak nebola spokojna,kytice pre mamy uplne ine ako kazala a svadobna nebola taktiez podla jej predstav.Chceli to aj prerobit,ale z casoveho hladiska by neboli stihali.
-
Wendusa
| 23.03.2012 20:20 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokja som v tom kvetinarstve tiez nebola spokojna. objednavala som svadobnu kyticu a dve kytice pre mamy. Vo svadobny den tam cakali tri kytice (naviazane uplne inak a s inymi kvetmi ako sme objednavali) plus svadobna. Kedze nebolo casu, brali sme co bolo, ale bola som dost sklamana. Kytice pre mamy mali byt totiz zo smotanovych ruzi viazane do okruhla. Boli vsak z cervenych ruzi (!!!) a viazane do vysoka. Ako klasicke narodeninove...... Ja som si vyberala na zaklade toho, ze vacsina neviest bola unesena z ich prace a sikovnosti a velice ich odporucali. Ja ich vsak neodporucam na zaklade vlastnej nespokojnosti. Sklamali ma. Ale hlavne, ze ta kocka si vsetky moje poziadavky na kvety zapisovala do diara - priamo predo mnou. Tak som bola presvedcena o tom, ze sa nic nemoze prihodit.Vsetko mala predsa poznacene..... A aha ho.....
«‹123456›»