Ostatné
«‹123456›»
Budovanie vztahu po svadbe???
-
vanda
| 14.03.2011 22:29 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAj ja som sa toho trošíčku bála, ale žiadna zmena. Správame sa k sebe takisto ako pred svadbou. Kľúčom ku krásnemu vzťahu sú tie najobyčajnejšie veci ako že treba si vedieť priznať chybu, vedieť povedať prepáč, vždy sa o všetkom úprimne porozprávať, povedať čo nám vadí, čo nám robí radosť a tak. Hlavne v sebe nič nedusiť.
-
Terka
| 17.03.2011 17:18 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokPresne, nieco take som chcela pocut. Okrem toho je potrebne robit kompromisy, verit partnerovi, vypocut ho, najst si na seba chvilku casu, zdielat spolocne zaujmy, poradit v tazkych aj dobrych chvilach,komunikovat,byt laskava, ale ked je to potrebne, tak aj "vyhresit"...a neist spat pohadany.
papa -
Veroniika
| 18.03.2011 21:06 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokJa sa tiež prikláňam k vande, všetko je o komunikácií,
my máme ešte len pred svadbou a neobávame sa dá sa povedať ničoho, v živote človek prechádza rôznymi prekážkami ktoré musí zvládať a riešiť, na každý problém existuje riešenie len ho treba nájsť a netreba sa ničoho obávať.
Veľa ľudí robí chybu už na začiatku že si veľmi pripúšťa do hlavy tu zmenu. Že čo bude po svadbe? Všetko pôjde tak ako do teraz, zmení sa priezvisko u niektorých bydlisko, ale to najhlavnejšie si treba uvedomiť že nežijete Ty a Ja ale MY, MY dvaja
-
Terka
| 21.03.2011 10:37 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokHlavne, ze je vo vztahu laska
«‹123456›»