Voľná diskusia
«‹123456›»
kam sa chystáte na dovolenku, kde by ste sa vrátili
-
Barborka
| 09.11.2010 20:32 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj
my sme boli teraz v septembri na svadobnej ceste na Kanarskych ostrovoch
konkretne juh ostrova Gran Canaria. Paradna dovolenka, stale teplo, plaze krasne, priroda ocarujuca, treba pozicat auto a obehat cely ostrov 
-
mario
| 09.11.2010 23:05 | príloha interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj Martinka
My zase radi Grecke ostrovy. Obehli sme Corfu, Thasos a Kretu. Najkrajsi nam pride ostrov Thasos - to je taka nasa srdcovka a raj na zemi
V prilohe mojho prispevku mas foto jednej paradnej plaze - Paradiso beach. -
martina007
| 10.11.2010 21:49 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokno my sme boli tetno rok na Kréte, všetko bolo fajn, more úžasné, olivové háje, jediné čo ma fakt sklamalo bolo jedlo, či už na hoteli alebo v reštauráciách, najhoršie bolo s kebabom všade len s hranolkami, a z celého som mala dojem hranolkový, zato chleba mali úžasný, inak ked porovnám kebab v Grécku tak tam bol super, hlavne mäsový a zeleninový, dokonca zeleninu si mohol každý sám vybrať
-
zuzanka29
| 08.05.2011 17:30 interná pošta | sledovať diskusiu | nevhodný príspevokAhoj, moji známi idú budúci týždeň do Cinque Terra http://www.italie-pruvodce.cz/web/mista/cinque_terre a odkedy som videla fotky, tak to tiež vážne zvažujem
Som zvedavá, čo budú hovoriť, až sa vrátia pridám referencie. Ja osobne veľmi nie som typ na ležanie na pláži, takže najviac si užijem mestá plné pamiatok – najlepšie dovolenky som strávila v Ríme a Amsterdame. Najhoršiu asi v Aténach, kde som chytila alergiu na slnko, takže Grécko tak skoro určite nie
«‹123456›»